Műanyag redőny javítás

Műanyag redőny javítás

Műanyag redőnyök javítása, kiváló minőségben, gyorsan és korrekt árakkal.

Műanyag redőny szerelés

Műanyag redőny szerelés

Műanyag redőnyeink sokoldalú megoldást kínálnak vásárlóinknak, legyen szó régi redőny cseréjéről, vagy új műanyag redőny telepítéséről. Mi minden esetben a maximális hozzáértést illetve hozzáállást nyújtjuk Önnek.

Új típusú műanyag redőny

Új típusú műanyag redőny

Az "Új típusú" műanyag redőny a redőnyrendszereknek egy teljesen új generációját jelenti. Kinézetre megegyezik az alumínium redőny formavilágával. Kiváló ár-érték arányú választás.

Szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny

Szúnyoghálós műanyag redőny

A redőny kiváló védelmet nyújt a rovarokkal szemben. Praktikus megoldás benne, hogy a redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnylécek és a lehúzható szúnyogháló egymástól függetlenül használható.

Cégünk a fentiek mellett vállalja szúnyoghálók, alumínium redőnyök, szalagfüggönyök készítését, szerelését, széles választékban, rövid határidőkkel.

Műanyag redőnyök Budapest 21. kerületében, Csepelen

Kiváló minőség - Elfogadható árak - Hatékony munkavégzés!


KapcsolatfelvételMűanyag redőny előnyei

A legkeresettebb redőnytípus, tartóssága és olcsósága miatt töretlen népszerűségnek örvend. Kézi meghajtással és motoros kialakítással is rendelhető. Szúnyoghálóval való kombinálása is megoldható.

Megrendelés menete

Megrendelés előtt, egyeztetett időpontban felmérjük a helyszínen a kívánt termékeket. Megrendelés esetén egy megrendelőlap kitöltése szükséges, ahol rögzítjük az adatokat, és egy előre megbeszélt időpontban felszereljük a terméket.

Megbízható szakemberek

Immáron két évtizede foglalkozunk redőnyözéssel, így bizton állíthatjuk, hogy munkánk során az elérhető legjobb minőségben dolgozunk. Sok ezer elégedett ügyfelünk számunkra a legjobb referencia.

Keressen minket bizalommal!
Tel.: (30) 718-9263